Nu ook thuisbezorgd in Boxtel, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Liempde, Den Dungen, Esch en Gemonde!

 06-18054640

 info@barabus.nl

De Barabus

Modern Surinaams-Javaans eten, originele gerechten aangepast aan de huidige tijd met minder vet, olie en zout.

ETEN WARM LATEN BEZORGEN (zondag)

We bezorgen op zondag tussen 16.30-20.00. Eten bestellen kan de hele dag; je kunt dan zelf de bezorgtijd opgeven.

We bezorgen het eten warm aan huis.

Van woensdag t/m zondag kun je terecht bij ons Eethuis Tante Loes in Veghel op de Molenwieken 4. Je kunt daar gezellig ter plaatse eten, maar ook afhalen. kijk voor meer info op de website www.eethuistanteloes.nl

Bezorgtijden:

In het weekend kan het wat drukker zijn, waardoor de gewenste bezorgtijd en de echte bezorgtijd wat verder uit elkaar kunnen lopen. Als je overdag al eten besteld voor de avond heb je meer kans dat we op tijd kunnen bezorgen.


Voor 17.30 en na 19.00 is het meestal minder druk.


ETEN ZELF OPWARMEN (Donderdag t/m zaterdag)

Nieuw: We gaan maaltijden bezorgen om zelf op te warmen in ons bezorggebied. Via de mail of app 06 58967999 bestel je tot de dag van te voren 16.30 uur en we leveren op de afgesproken dag tussen 17.00 en 19.00 uur gratis de bestelling aan huis af. Vergeet niet bij je bestelling datum, naam, adres, telefoon en betaalwijze te vermelden.

1. kijk op ons online menu wat je wil eten, je kan het ook selecteren al is de website gesloten en een foto of screenshot maken van de bestelling, het is alleen technisch niet mogelijk om de bestelling voor een andere dag af te ronden. Andere optie is om menu hieronder te downloaden.

2. Stuur ons de bestelling (of foto) met je naam en adres gegevens, gewenste afleverdag via de e-mail info@barabus.nl of via de what's app. minimum bedrag is 15 euro.

3. Je ontvangt van ons een i-deal betaallink via PAY voor de bestelling. (mocht je niet via ideal kunnen of willen betalen even betaalwijze aangeven in de mail).

4. Wij komen gratis de bestelling tussen 17.00 en 19.00 brengen in magnetron bestendige bakjes.